Home »  Over ons

 

Grootformaatdoeken.nl is binnen het markt segment van sign producenten. Groot in grote formaten maar ook groot in klein formaat printing.

 

Zoals spandoeken, vlaggen, instore banners, decodoeken, canvasdoeken, roll-up banners, posters kortom producties die dagelijks full color worden geprint. De wensen voor afwerkingen worden volledig in huis uitgevoerd. Denk bijvoorbeeld aan lassen, omzomen, ringen, textiel confectioneren, lamineren tot aan het leveren van aluminium frames op maat.

 
Materialen voor reclame uitingen zijn per product natuurlijk verschillend. Grootformaatspandoek.nl kent veel materialen voor reclamen uitingen. En gebruikt deze dan ook van het beste kwaliteit!
 
Omdat wij de beste materialen gebruiken zijn alle geprinte uitingen uitstekend geschikt voor korte, snelle en langdurige acties zelfs tot aan permanente, full color gevelreclame. Voor o.a. PVC/spandoeken, vlaggen/decodoeken, zelfklevend vinyl in kleine tot aan super grote wandformaten, transparante foliën. Kortom hoogwaardige full color digitale print mogelijkheden in vele vormen, materialen en uitingen
u kunt hieronder verder lezen over de verscheidende materialen en apparateur die wordt gebruikt.
 
Grootformaatspandoek.nl gebruikt ook de beste printers, om al uw reclamen uitingen het mooist uit te laten komen.

Bijvoorbeeld de
EUROTECH S8 een printmachine die een hoogwaardige full color kwaliteit produceert in een breedte van 500 cm. bisonyl of meshdoek. Bij grote producties een kostenbesparing op materialen en lasafwerkingen.

De
EUROTECH Mermaid een printmachine om vele soorten textiel te printen in een breedte van 310 cm. De techniek van deze machine is revolutionair doordat de inkt direct op het textiel wordt geprint. Door een fixatie methode after printing worden de kleuren “ingebrand” in de textielvezels. Kortom, een kwaliteit met een zeer hoge en kleurrijke resolutie. Dat maakt grootformaatspandoeken.nl uniek binnen de mogelijkheden van de digitale printwereld.
 
Zijn onze print mogelijkheden ook van toepassing voor uw producties? Nieuwsgierig, neem eens vrijblijvend contact met ons op telefoonnummer: 033 - 20 20 932 zodat wij uitgebreid in kunnen gaan op uw wensen.