Reclamevlaggen

Al vanaf de eerste dag dat er handel gedreven werd heeft reclame een belangrijke plek ingenomen in het succes van een bedrijf. Van de vele manieren om uw bedrijf of product onder de speciale aandacht van uw mogelijke klanten te brengen spelen reclamevlaggen een niet onbelangrijke rol. Een opvallende reclamevlag heeft immers uitstraling en kan een prima communicatiemiddel zijn om acties of aanbiedingen uit te dragen.

Bedrijfsvlaggen
Als onderneming zorgt u ervoor dat alle zaken in- en om uw bedrijf zo goed mogelijk zijn verzorgd. Onderdeel van de buitenreclame is natuurlijk een representatieve bedrijfsvlag. Bedrijfsvlaggen zijn er in vele verschijningsvormen en formaten.

Verenigingsvlaggen
Zorg voor een fraaie aankleding van uw sportcomplex of verenigingsaccommodatie met door Grootformaat vlaggen vervaardigde verenigingsvlaggen. Voor iedere club betaalbaar, in kleine oplage uw verenigingsvlag met behulp van digitale vlaggendruktechniek.

Beachflags
De beachflags van grootformaatspandoeken.nl zijn multi-inzetbaar. Bijvoorbeeld: beurzen, acties, evenementen, aankondigingen, bedrijfs-presentaties, productpresentaties, etc. met de bijgeleverde grondpen. De beachflag kan vrijwel op iedere plaats neergezet worden. Mocht er bestrating aanwezig zijn dan kunt u gebruik maken van de optionele beachflaghouder. De grootformaatspandoeken.nl Beachflags worden geheel full colour bedrukt en zijn gemakkelijk op te zetten en af te breken. De beachflags zijn leverbaar in verschillende formaten.

grootformaatspandoeken.nl heeft een groot assortiment landenvlaggen, elke staat ter wereld heeft een eigen vlag. De vlaggen zijn leverbaar in verschillende formaten.

Confectievlaggen
Alle vlaggen worden standaard afgewerkt met een versterkingsband en twee pvc-haken. Ook speciale confectie zoals bijvoorbeeld open zomen voor een uithouder, extra karabijnhaken, zeilogen of lus en koord behoren tot de
mogelijkheden bij confectie van vlaggen.
 
 
               
 
Bekijk ook de volgende pagina's