Montage team van Grootformaatspandoek 

 

Het beste resultaat van uw spandoekreclame uitingen valt of staat met de kwaliteit van bijvoorbeeld de montage werkzaamheden deze moet 'strak' aangebracht worden, haarscherp en recht gemonteerd zijn zowel voor binnen als buiten. U kunt daarvoor vanzelfsprekend ook bij grootformaatspandoeken.nl terecht, ons ervaren montageteam staat voor u klaar!

 
Wel zo handig als grootformaatspandoeken.nl ook uw opdrach(ten) in huis heeft geprint.
Ook onze spandoek monteurs staan altijd voor u klaar.

 

Door een goede montage komt uw spandoek optimaal tot zijn recht. Onze monteurs zijn gecertificeerd en voldoen aan alle gestelde veiligheidsnormen. Wij leveren tegen zeer scherpe tarieven! Heeft u specifieke wensen? Of wilt u een offerte aanvragen?

Neem dan contact met ons op via 036 54 68 709
 
 
   
 
 
 

Toepassingen:


Gevelframes, reklamemasten, steigerframes, standbouw, bestickering van gebouwen of (vracht)auto's, bouwborden, bewegwijzeringen, routesystemen, decor- en sfeeraankleding, onthullingen enz, enz..

Het speciale montage-team van
grootformaatspandoeken.nl is voor vele projecten inzetbaar.
Het vervaardigen van aluminium frames op maat voor steigers en gevels, incl. het opnemen van de maat;
Het monteren van frames of steigers aan de gevels;
Het inrijgen van reklamedoeken in frames;
Het ophangen van doeken zonder frames
Denk u maar aan constructies binnen evenementenhallen en beursstands;
Het bestickeren van bedrijfspanden of speciaal objecten;
Het plaatsen van masten zowel binnen als buiten;
Het bestickeren van auto's, bestel- en vrachtwagens/trailers

Er zijn een aantal communicatie mogelijkheden bij
grootformaatspandoeken.nl waar u kunt kiezen tussen kopen of huren. Materialen en toegepaste technieken:
Aluminium buizen en (slim)frames, klemmen en koppelingen, hoogwerker materieel, abseilers, steiger- en constructiebouw. Maar ook locatie-inspectie en engineering,
   
 
 
Coaten
 
 
Wat mooi is, moet mooi blijven en dat vraagt om extra bescherming. Dat geldt ook voor reclame uitingen, die 24 uur per dag, zomer en winter, worden blootgesteld aan weersinvloeden. Met het aanbrengen van een speciale coating wordt de houdbaarheid van het beeld verduurzaamd door bescherming tegen die weersinvloeden, zoals inwerking van UV-licht, felle zon, vocht en bevriezing. Een juiste coating kan de houdbaarheid van de kleur met wel twee jaar verlengen. Een speciale coating beschermd bovendien tegen beschadiging d.m.v. bijvoorbeeld vandalisme.    
 
 
 
 
Projecten vragen steeds vaker om grote formaten. En als het al groot is, is de vraag naar mogelijkheden nog groter. Voor grootformaatspandoeken.nl komt dat goed uit, want met onze machines kunnen we tot 5 meter breed printen in 1 keer. En als dat nog niet genoeg is, hebben we ook onze lasmachines beschikbaar! Daarmee voegen wij meerdere doeken onzichtbaar aan een tot één doek van ongekend groot formaat. Voor extra versteviging of als bevestigingsmogelijkheid lassen wij ook zomen en tunnels aan pvc-houdende materialen zoals zeil- en gaasdoeken.  
 
Omzomen van PCV doeken        
 

 

 
Met onze automatische aanzetmachine brengen wij zeilogen van verschillende diameter aan in zeil- en gaasdoeken voor de bevestiging aan/in bijvoorbeeld frames. Ook handig om een doeken tussen palen te spannen denk bijvoorbeeld aan streetbanners in het winkelcentrum.  
 
   
   
Confectioneren
 
Voor een lange levensduur be- en verwerken of confectioneren wij onze producten met duurzame materialen en garens. Bij vlaggen, banieren en spandoeken kunnen wij verschillende confectievormen toepassen om het beste resultaat te bereiken. Een ultra modern naaiatelier en een kundige en ervaren zeilmakerij staat tot uw beschikking, waardoor wij alle afwerkingswensen onder eigen regie en planning in huis uitvoeren! Dat werkt sneller en nauwkeuriger en garandeerd de hoogste kwaliteit: Grootformaatspandoeken.nl levert uw gewenste kwaliteit!