Plastificeren


Om Uw drukwerk goed te beschermen tegen vocht, vuil, vet, vingerafdrukken en chemische stoffen is plastificeren de juiste oplossing. Plastificeren is het door middel van druk en warmte (125˚C) , een transparante polyesterfolie dubbelzijdig op uw drukwerk aanbrengen. Plastificeren is echter niet alleen goed om Uw drukwerk te beschermen, ook zorgt het voor kleurverdieping, contrastverhoging, duurzaamheid en stevigheid aan Uw drukwerk.

In diverse uitvoeringen kunnen wij Uw geplastificeerde drukwerk voorzien van een ophangsysteem. Ook kunnen wij Uw drukwerk opplakken op bijvoorbeeld foam, schuim PVC, Acrylaat, Polystyreen en méér. Wilt u Uw drukwerk op een andere manier afwerken dan hetgeen wat wij in het bovenstaande stuk hebben beschreven is dat natuurlijk niet onmogelijk. Wij hebben een ruime keuze in afwerkingmaterialen voor Uw drukwerk en signs & graphics.
 
Op onze lamineerstraten plastificeren we voor U, snel en doeltreffend alle formaten van creditcard tot een poster van 160cm breed. Zo heeft U de keuze uit glans, mar en satijn laminaat, in de diktes 42, 75, 125 en 250 micron.
 
Bekijk ook de volgende pagina's