Materialen voor reclame uitingen

 
 

Materialen voor reclame uitingen zijn per product natuurlijk verschillend. Grootformaatspandoek.nl kent veel materialen voor reclame uitingen. En gebruikt deze dan ook van het beste kwaliteit!

 
Omdat wij de beste materialen gebruiken zijn alle geprinte uitingen uitstekend geschikt zijn voor korte, snelle en langdurige acties zelfs tot aan permanente full color gevelreclame. Voor o.a. PVC/spandoeken, vlaggen/decodoeken, zelfklevend vinyl in kleine tot aan super grote wandformaten, transparante foliën. Kortom hoogwaardige full color digitale print mogelijkheden in vele vormen, materialen en uitingen
u kunt hieronder verder lezen over de verscheidende materialen en apparatuur die wordt gebruikt.
      
     
 
Bisonyl - 450 gram/m²- is geschikt voor binnen- en buitenreclame; een halfmat zeildoek voor hoge resolutie print werk op groot formaat printers. De breedtes variëren van 180-500 cm. Grootformaatspandoeken.nl levert bisonyl standaard in niet-brandvertragende kwaliteit, maar een brandvertragende kwaliteit is ook leverbaar. Bisonyl laat zich door lassen makkelijk samenvoegen tot een megadoek waarbij de lasnaden onzichtbaar zijn. Verder is het eenvoudig te bewerken voor b.v. versteviging van zomen, ringen, tunnels maar ook voor aluminium buizenframes.
     
 
 
Backlit is door de opaal achtige eigenschappen geschikt voor gebruik in lichtbakken of andere toepassingen waarbij het doek van achteren wordt belicht. Dit doek wordt alleen in een brandvertragende kwaliteit geleverd en is verkrijgbaar in:
 
   320cm -500 gram/m²
   500cm -620 gram/m²
 
Backlit kan met een transparante band gemakkelijk worden samengevoegd tot een megadoek. De lasnaden zijn onzichtbaar. Bij lichtbakken die ’s nachts verlicht zijn, zorgt dat het full colour printwerk overdag en ’s nachts qua uitstraling gelijk is.
     
 
 
Blockout - 760 gram/m²- is een textiel soort met een zwarte kern en daarom heel geschikt om dubbelzijdig te printen. Het doek is verkrijgbaar in verschillende breedtes tot 500 cm. Wij leveren Blockout alleen in brandvertragende kwaliteit. Bij Blockout verschillen de coating en structuur van de voor- en achterzijde iets van elkaar. Hierdoor kan een minimaal kleurverschil tussen voor- en achterzijde optreden.
     
 
 
Mesh is geperforeerd gaas doek en zeer geschikt bij toepassingen in "open" lucht. Mesh is namelijk luchtdoorlatend. Door de perforatie en het lage soortelijke gewicht is Mesh eenvoudig aan te brengen op diverse ondergronden. De transparante structuur maakt Mesh met name ook bijzonder geschikt voor toepassingen op, of voor ramen, "open" lucht communicaties in een frame construtie, maar tegenwoordig ook voor indoor decoratieve communicaties. Grootformaatspandoeken.nl levert Mesh in een brandvertragende kwaliteit.
 

     
 
 
Bisonyl - 900 gram/m²- is een weerbestendig dekzeil, geschikt voor schuifzeilen voor b.v. trailers, voor tenten of voor toepassingen waarbij extreme krachten van b.v. wind, op het doek komt te staan. Voor gebruik als schuif zeil moet de print altijd voorzien worden van een UV-krascoating om slijtage tegen te gaan. Bisonyl 900 is verkrijgbaar in breedtes van 300 en 320 cm. 
     
 
 
Prime Coat is uitstekend geschikt voor toepassingen binnen en/of buiten. 120 grs Prime Coat papier wordt veel gebruikt voor o.a. driehoeksborden. Grootformaatspandoeken.nl levert Prime Coat op 137 cm breedte.
     
 
 
Prime Coat met afgewerk met dubbelzijdig laminaat. Geeft juist die extra kleurdiepte meer, beschermd tevens tegen vocht en is uitstekend geschikt voor toepassingen binnen en/of buiten. 120 grs Prime Coat papier wordt veel gebruikt voor o.a. driehoeksborden en stoepborden. Grootformaatspandoeken.nl levert Prime Coat op 137 cm breedte.  
     
 
 
Prime Coat is uitstekend geschikt voor toepassingen binnen en/of buiten. 160 grs Prime Coat papier wordt veel gebruikt voor o.a. driehoeksborden en stoepborden. Het enige verschil met Prime Coat 120 grs is het gewicht nl. 160 grs.Fullcolorspandoeken levert Prime Coat op 137 cm breedte.      
     
   
Zenit papier is uiterst geschikt voor toepassing binnen. Zenit wordt veel gebruikt voor o.a. presentatie posters. Zenit wordt geleverd op 137 cm breedte.
     
 
 
HQ 150 gram mat papier is uitstekend geschikt voor toepassingen binnen en/of buiten. HQ 150 gram mat papier wordt veel gebruikt voor o.a. driehoeksborden en stoepborden maar ook om wanden volledig in te pakken dit materiaal wordt ook veel gebruikt in TV studio.
Grootformaatspandoeken.nl levert HQ 150 gram mat papier op 320 cm breedte in rollen van 150 meter lengte. Bij grootformaatspandoeken.nl is niets te groot. 
 
 
 
 
 
HQ 150 gram mat papier met dubbelzijdig laminaat is uitstekend geschikt voor toepassingen binnen en/of buiten. HQ 150 gram mat papier wordt veel gebruikt voor o.a. driehoeksborden en stoepborden maar ook om wanden volledig in te pakken. Grootformaatspandoeken.nl levert HQ 150 gram mat papier met dubbelzijdig laminaat op 152 cm breedte. 
 
 
 
 
Satin 135 grams papier is uitstekend geschikt voor toepassingen binnen. Satin 135 grams papier wordt veel gebruikt voor o.a. presentaties en reclame uitingen in clicklijsten. Big Promotions levert Satin 135 grams papier tot  op 137 cm breedte.  
 
 
 
 
 
Satin 135 grams papier met dubbelzijdig laminaat is uitstekend geschikt voor toepassingen binnen en buiten. Satin 135 grams papier wordt veel gebruikt voor o.a. presentaties en reclame uitingen in clicklijsten. Big Promotions levert Satin 135 grams papier tot  op 137 cm breedte. 
 
 
 
 
 
Polyprop materiaal PVC is water bestendig in matt/satin. Geschikt voor lichtbakken en roll-up banners. Grootformaatspandoek.nl levert Polyprop matt/satin tot 137 cm breedte.
 
 
 
 
 
Blueback is uitstekend geschikt voor binnen toepassingen. Veel gebruikt is de 135 grs. Blueback papier, de naam zegt het al, het papier heeft een blauwe achterlaag. Hierdoor schijnt het achterliggende beeld beslist niet door. grootformaatspandoeken.nl levert Blueback papier op 160 cm breedte.
 
 
 
 
 
Zelfklevend vinyl wordt veel toegepast voor autoreclame en gevelreclame.Vinyl is verkrijgbaar in een glossy, mat, transparante en mat-transparante kwaliteit. De keuze wordt bepaald door de toepassing. Deze vinylsoort heeft een permanente hechting. De maximale breedte bedraagt 160 cm. Zelfklevend vinyl is niet leverbaar in een brandvertragende kwaliteit. Wij gebruiken het merk Unifol voor zelfklevend vinyl

 

 
 
 
 
 
Zelfklevend vinyl met laminaat. Op deze wijze van afwerking wordt het vinyl materiaal nog beter beschermd tegen krassen en weersinvloeden door de laminaat met extra UV block worden de kleuren dentiteit minstens 7 jaar gegarandeerd. Een uitstekend medium voor langduringe reclame uitingen, veel toegepast voor autoreclame en gevelreclame.Vinyl is verkrijgbaar in een glossy, mat, transparante en mat-transparante uitvoering. De keuze wordt bepaald door de toepassing. Deze vinylsoort heeft een permanente hechting. De maximale breedte bedraagt 160 cm. Wij gebruiken het merk Unifol voor zelfklevend vinyl en laminaaten.
 
 
 
 
 
Glans polyester - 115 gr/m²- is bijzonder geschikt voor reclamevlaggen, spandoeken en banieren; een kwalitatief sterk materiaal van hoge duurzaamheid. Glans polyester is leverbaar in verschillende breedtes, van 150 tot 320 cm. Big Promotions levert glans polyester in een brandvertragende kwaliteit.

 

 

 

 

 
Dibond bestaat uit twee aluminium lagen 2 witte 0,3 mm dikke aluminium platen met een harde kern ertussen van polyethyleen kern en een metallic laklaag in wit of zilver. Het sterke, gladde en vorm vaste materiaal is geschikt voor binnen en buiten, reclameborden en displays. Dibond laat zich goed bedrukken, maar door de harde en gladde oppervlakte is de hechting van de bedrukking kwetsbaar. Het beste is Dibond na het printen van een coating te voorzien. Dibond is in verschillende diktes leverbaar in de formaten 150 x 305 cm en 157,5 x 305 cm. Dibond is brandvertragend. Enkelzijdig of dubbelzijdig full color beplakt. Altijd een laminaat om de print te beschermen tegen weer en wind.    
 
 
 
Trespa borden zijn uitermate stevig en worden met name voor buiten gebruikt. 2 harde platen met een harde kern. Enorm duurzaam. Niet buigzaam. Enkelzijdig of dubbelzijdig full color beplakt. Altijd een laminaat om de print te beschermen tegen weer en wind. Trespa borden worden met name gebruikt als zijnde reclamepanelen, denk aan; bouwborden en sportveld borden. Vanwege de stevigheid kan het heel goed tegen een stootje.      
 
 
 
Enipor is een harde pvc schuimplaat. Door de weers bestendigheid is het geschikt voor reclameborden en bouworden. Enipor onderscheidt zich door zijn bijzonder laag gewicht en is geschikt voor binnen- en buiten toepassingen. Enipor is makkelijk te bewerken voor o.a. frezen, stansen en zagen verder is het een uitstekend materiaal voor belettering en bedrukking. Enipor is brandvertragend. Enipor platen zijn 1 tot 10 mm dik en leverbaar in formaten van 122 x 305 cm en 156 x 305 cm.      
 
Plexiglas    
 
 
Plexiglas is een hoogwaardige en een zeer harde acrylaat materiaal, geschikt voor beglazing, lichtbakken, panelen voor lichtstraten, scheidingswanden en displays. Plexiglas is verkrijgbaar in helder transparant en opaal. Plexiglas is weerbestendig, bijzonder sterk en slijtvast. Tevens is het materiaal uitstekend te bedrukken, maar de hardheid van het materiaal maakt de hechting van de bedrukking kwetsbaar. Plexiglas is goed af te werken voor bijvoorbeeld polijst werkzaamheden, frezen en buigen. De heldere platen zijn 2 tot 20 mm dik en de opalen platen 3 tot 10 mm.  

 

       

 
 
 
Foam borden zijn het perfecte presentatiemiddel. 2 gladde witte kartonnen platen met daartussen een schuimlaag. Niet buigzaam, het karton breekt dan. Enkelzijdig of dubbelzijdig full color beplakt. Eventueel naar wens met een glanslaminaat om het foambord te beschermen en nog meer te laten opvallen. Foam borden worden veel gebruikt in winkels, waar ze opgehangen worden. Maar ook als presentatiemiddel om neer te zetten. Indien u een steun achter uw foambord wilt hebben kunt u deze gemakkelijk mee bestellen.  
 
 
 
Forex borden worden veel gebruikt wanneer foam bord te slap is. 2 gladde witte pvc platen met hard schuim ertussen. Licht buigzaam door pvc buitenplaten. Enkelzijdig of dubbelzijdig full color beplakt. Altijd een glanslaminaat om de print te beschermen tegen weer en wind. Forex borden worden met name gebruikt als zijnde beurs- en standmateriaal, als presentatiemiddel dat langer mee moet gaan als een foam bord. Wel net als foam bord lichtgewicht.