InkjetEen inktjet printer gebruikt vloeibare inkt, die op papier 'gesproeid' wordt. In feite wordt er met wat kracht een druppeltje op het papier gespoten. Er zijn zwart-wit en kleuren inktjet printers.Inktjet printen is een veel belovende techniek en kent vele voordelen zoals:
* Het proces is digitaal gestuurd, met als voordeel dat veranderingen makkelijker aangebracht kunnen worden.
* De inkt wordt precies op de juiste plek aangebracht met precisie. Het is belangrijk werken.
* Inktjet printen is een non-contact techniek, dit houdt in dat een gevoelig substraat niet beschadigd kan raken tijdens dit proces.

EcoSolvent Inkten zijn kras-, water- en weersbestendig. Ze zijn ongevoelig voor UV-stralen en verkleuren niet. De inkten zijn economischer omdat ze in hoge mate krasbestendig zijn en in normale gebruiksomstandigheden geen beschermfilm nodig hebben.

EcoSolvent Inkten bevatten, in tegenstelling tot de vroegere Solvent-inkten, geen schadelijke dampen, zijn milieuvriendelijk en bevatten geen stoffen die overmatig schadelijk zijn voor mens, dier en milieu. Afhankelijk van het materiaal waarop geprint wordt kunnen de prints in alle weersomstandigheden gebruikt worden. [company_name] print digitale bestanden met EcoSolvent Inkten op een vele soorten materialen, in een breedte van 5 meter.